Таткото Дејвид Вилсон веќе не можеше да стане од болничкиот кревет поради ретката форма на рак против која се бореше. Кога сите веќе знаеја дека деновите на таткото се изброени, ќерката сепак најде начин како да го почести татко си со првиот свадбен танц.

Сподели на Facebook
пати видено