Особен акцент во последно време се става на шеќерот во прав и сите кои што биле и виделе, велат дека тоа е главната причина за огромната посетеност во последните години на најголемиот фестивал на пивото во светот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено