Полицајците поставиле радар крај патот и само си седат во автомобилот и пишуваат казни. Радарот ги фотографира автомобилите кои возат пребрзо и казната заедно со фотографијата им стигнува на возачите на домашна адреса.

Сподели на Facebook
пати видено