Специјалецот не е вистински специјалец, затоа што ова не е вистинска војна, туку се работи за спортот наречен Страјкбол, нешто слично на Пејнтбол, но без боја. Има ли кај нас некоја ваква Страјкбол арена?

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено