Бидејќи новите телевизори се закауваат на ѕид, многумина веќе ги фрлија старите комоди. Но со малку креативност може старото парче мебел да се претвори во нешто корисно, функционално и современо.

komoda1

komoda2

komoda3

komoda4

komoda5

komoda6

komoda7

komoda8

komoda9

komoda10

komoda11

Сподели на Facebook
пати видено