Во рекламата учествуваа 72 јапонски актери, видеото трае 72 секунди, затоа што просечниот живот на жените во Јапонија е 72 години. За секоја година има по 1 секунда од видеото. Интересно е што рекламата е за компанија од кондиторската индустрија чие мото е „Цел живот најубави вкусови“.

Сподели на Facebook
пати видено