Џуџињата сакаат да си одат дома уморни од работата, но злите вештерки го менуваат нивниот пат и поставуваат различни стапици. Помогнете им на џуџињата да стигнат до дома и притоа да соберат што е можно повеќе ѕвезди.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено