Жената тргнала да го гали, а човекот ја предупредил да не го прави тоа. Потоа следеа ред магии, ред тешки клетви. Тема за дискусија: Верувате ли во магии и дали имате некоја комшивка што прави такви работи?

Сподели на Facebook
пати видено