31-годишната Даниел е мајка на 2 деца и на неа и биле потребни теписи за скалите и ходниците. Затоа како и секоја жена денес првин се обратила на Фејсбук, пронашла фирма која ѝ се допаднала и им пишала во инбокс за цена.

Но, жената не се надевала нејзиниот „домаќински“ муабет ќе тргне во сосема друга насока, откако било побарано од неа да прати фотографии од површината за која ѝ се потребни теписите.

Таа вели дека што ги пратила фотографиите почнала да вреска по нејзиниот постар син да ѝ помогне да ги тргне, но сфатила дека е премногу доцна, а и детето почнало да се смее на нејзината „несреќа“.

Сепак на крајот Даниел Кејн вели дека си ги порачала теписите иако и било прилично непријатно затоа што целата фирма ја видела во „поинакво светло“.

Сликата која им ја испратила по грешка е на втората страна (деца не кликајте!)

Сподели на Facebook
пати видено