Еден од вработените во продажниот салон на Самсунг го забележал момчето и го снимил за да му покаже на светот дека постојат и вакви паметни и снаодливи млади луѓе. Наместо да кука и да се сожалува, 10-годишниот Гилхерме од бразилскиот град Ресифе мислел и нашoл решение за проблемот.

Сподели на Facebook
пати видено