Детето ја прашува мајка си:
– Мамо, ние луѓето, од каде потекнуваме?
Мајката:
– Па, Бог нè создал.
Детето:
– А зошто тато вели дека сме настанале од мајмуните?
Мајката:
– Тој си зборува за неговите роднини!

Сподели на Facebook
пати видено