Пубертетот прави чуда, а следните девојки и момци се жив доказ за тоа. Поголемиот дел од нив имале тешко детство поради нивниот изглед, но затоа остатокот од животот ќе им биде убав.

grdi (1) grdi (2) grdi (3) grdi (4) grdi (5) grdi (6) grdi (7) grdi (8) grdi (9) grdi (10) grdi (11) grdi (12) grdi (13) grdi (14) grdi (15) grdi (16) grdi (17) grdi (18) grdi (19) grdi (20) grdi (21) grdi (22) grdi (23) grdi (24)

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено