Замислете да живеете живот без воопшто да фрлате ѓубре, поточно речено без воопшто да создавате ѓубре.
Во светот има луѓе со високо развиена свест за загадувањето на околината. Така ова семејство решило да го сведе на нула своето уништување на природата, на секаков можен начин. Затоа тие го одбраа начинот на живот наречен „Нула отпад“.

Сподели на Facebook
пати видено