За денеска ви направивме избор од некои повпечатливо украсени градови во престер на новогодишните празници. За крај го имате и Скопје, чисто за споредба. Ви се допаѓа ли декорацијата на нашиот главен град оваа година?

ФОТО: skopjeinfo.mk

Сподели на Facebook
пати видено