По теркот на полицајците и службата за итна медицинска помош во Дубаи доби супер брзи, скапи, спортски автомобили „Лотус“ и „Мустанг“.

dubai (1)

dubai (2)

dubai (3)

dubai (4)

dubai (5)

dubai (6)

dubai (7)

dubai (8)

dubai (9)

dubai (10)

dubai (11)

dubai (12)

dubai (13)

dubai (14)

dubai (15)

dubai (16)

dubai (17)

dubai (18)

Сподели на Facebook
пати видено