Се враќа од училиште на последниот училишен ден ова полугодие и си ја носи целата „опрема“.

Последниот училишен ден, затоа што во понеделник се оди само на забава :).

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено