Плавуша си купила автомобил и ја прашуваат каков е.
– Колата ми е лудница. До градот стигнувам за 1 час. Назад се враќам за 5 часа ама не е важно…
– Зошто за 5?
– Е па за напред има 5 брзини, а за назад само една…

Сподели на Facebook
пати видено