Интернетот никогаш не дозволува да ни биде досадно, а сега најновиот тренд е 10 Year Challenge, кој доби голема популарност кај луѓето. Суштината на предизвикот е едноставна ,објавувате една фотографија од пред 10 и веднаш до неа, фотографија од оваа година.

Сепак кај некои луѓе оваа разлика е драстична. Оние кои пред 10 години ги задевале дека се „грди пајчиња“ станале вистински „лебеди“ и не се срамат да го покажат тоа.

Сподели на Facebook
пати видено