Новинарот сакаше преку интервју, лице в лице со канибалот, да дознае дали навистина овие луѓе прекриени со прав од кремирани луѓе, јадат човечко месо и дали пијат крв од човечки черепи. Според „ѓерданот“ што главатарот му го стави на глава, гласините не се далеку од вистината.

Сподели на Facebook
пати видено