Докторот прашува еден постар пациент:
– Дедо Киро, како се нивите слушни апаратчиња? Те служат ли добро?
– О, докторе, чудесни се. Не им кажав дома дека ги носам веќе втор ден, а веќе трет пат го менувам тестаментот.

Сподели на Facebook
пати видено