Продажбата ќе започне наредната година и очекувањата се дека автомобилот ќе достигне огромна популарност. Лада Веста го има изгледот на современите автомобили, а цврстината и издржливоста ги гарантира искусниот произведувач.

lada (1)

lada (2)

lada (3)

lada (4)

lada (5)

lada (6)

lada (7)

lada (8)

Сподели на Facebook
пати видено