Црната боја во модата е врвот на елегантноста и грациозноста, но кога станува збор за венчаница, изгледа малку чудно и невкусно. Фустаните сами по себе се убави, но сите ние во себе имаме предрасуди спрема црната боја која е боја на тагата, а не на радоста.

nevesti (9)

nevesti (10)

nevesti (11)

nevesti (12)

nevesti (13)

nevesti (14)

nevesti (15)

nevesti (16)

nevesti (17)

nevesti (18)

nevesti (1)

nevesti (1)

nevesti (2)

nevesti (3)

nevesti (4)

nevesti (5)

nevesti (6)

nevesti (7)

nevesti (8)

Сподели на Facebook
пати видено