После веќе досадниот предивик со кофа вода, ова е лудилото кое почна да ја зафаќа помладата популација на интернет. Предупредување: Ова е една од поглупите работи што почнале да се шират на интернет, бидејќи онесвестувањето е многу опасно затоа што во одредени случаи може да доведе до оштетување на мозокот, па дури и смрт. Затоа, овој пат НЕ го прифаќајте предизвикот, колку и да изгледа смешно!

Сподели на Facebook
пати видено