Оној што сака да плати за услугите на некоја студентка, го паркира автомобилот во студентскиот кампус и остава шише безалкохолен пијалак на автомобилот. Така никој не се наоѓа во непријатна ситуација. Студентките кои се по такви работи едноставно доаѓаат и директно ја договараат цената. Колку поскап пијалак има на хаубата, толку повеќе е спремен да плати барателот на услуга.

Сподели на Facebook
пати видено