Секогаш вреди да се одвои малку внимание и да се спаси живот. Погледнете како овој Норвежанец без многу да се двоуми се соблекува и влегува во заледените води за да го спаси животот на една заглавена патка.

 pt01

pt02

pr03

pt04

Сподели на Facebook
пати видено