Откако открил дека неговата девојка го изневерувала цели две години, човекот останал со скршено срце. После некое време, девојката му пратила порака, молејќи го за втора шанса. Неговиот одговор мора да го видите! Изгорени љубовници, пенкало и хартија в рака и запишувајте.

aleks-marija

Сподели на Facebook
пати видено