Како што вели нашиот народ: „Животот е убав, кога пиете бавно“. Нема поважна работа од тоа да уживате во животот во секоја ситуација.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено