Борете се во секоја ситуација, колку и да изгледа безнадежно, затоа што чуда се случуваат. Доказот е во продолжение.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено