Двајца млади жители на Екатеринбург, Русија решија да ограбат продавница за играчки, но не очекуваа продавачот да застане да ги заштити играчките со своите гради. Како вашите деца ги поминуваат летните одмори?

Инаку продавачот ги препознал децата, кои му биле чести посетители на продавницата и тој се сомнева дека претходно вршеле ситни кражби. Сега децата решиле да одат на големо.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено