Ни срам, ни перде, а ни сукња. Колку и да знаат гостите дека си танчерка, сепак малку неприкладно е да се игра со елементи на стриптиз на сопствената свадба.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено