Кога злата Кралица од Снежана и седумте џуџиња би го запрашала ова огледало „Огледалце, огледалце, кажи ми на светот најубав кој е?“ би добила изненадувачки одговор.

Би ѝ кажало дека сите сме најубави, секој е прекрасен на свој начин!

Неодамнешно проучување покажало дека повеќе од две третини од Британците изјавиле дека се несигурни во поглед на нивниот изглед и се сомневаат во себе. Поради тоа, од ИКЕА го дизајнирале ова „Мотивационо Огледало“ и го поставиле во една продавница во Вембли, Лондон. Кога купувачите ќе му се приближат, ги чека најубавото изненадување.

Сподели на Facebook
пати видено