Дечково се вика Саша Шепетни. Си ја направил пушкава за своја душа и решил да се обиде преку Кикстартер да заработи некоја пара правејќи вакви пушки по нарачка, за 85 долари една. Очекувал да заработи околу 5.000 долари, но наместо тоа добил 150.000 долари од луѓе кои си нарачале по една пушка.

Сподели на Facebook
пати видено