Не многу одамна, ова исплашено кутре било само на неколку моменти од еутаназија, кога некои добри луѓе го спасиле. Го нарекле Јуменосуке. Неговите нови сопственици помогнале Јуменосуке да се трансформира во сосема ново животно. Порано бил исплашено кутре кое мокрело кога ќе се исплаши. А сега? Речиси не може да се препознае. Неговото патешествие од преплашено кутре до КУЧЕ СПАСИТЕЛ е нешто што мора да го видите.

Јуменосуке, собран од одделот за еутаназија на кучиња скитници

kuce1

На почетокот нештата не изгледале добрo за него…

kuce2

…нo,  благодарение на љубовта и тренирањето од страна на неговиот сопственик, и тој самиот се претвори во херој.

kuce3

Спасителот Јуменосуке

kuce4

Дали ова ви личи на куче кое мокри од страв? Не би кажале така.

kuce5

Сподели на Facebook
пати видено