Прекрасната компанија за играчки наречена „Бадсис“ е подготвена да ја прифати секоја детска чкртаница како идеја и да ја претвори во вистинска играчка за детето кое ја нацртало. А ако детето не може да изнајде свој сопствен дизајн, на веб страницата на компанијата се поместени најразновидни обрасци дизајнирани од страна на илустраторот Ехен Едмудсон, коишто можат понатаму самите да ги надградат и изменат, дали тоа ќе значи уште една нога, можеби уште едно око, некој вид украс или едноствано обојување на ликот по вкус на детето.

ig01

ig02

ig03

ig04

ig05

ig06

ig07

ig08

ig09

ig10

ig11

ig12

ig13

ig14

ig15

ig16

ig17

ig18

ig19

Сподели на Facebook
пати видено