Швајцарскиот бренд за облека и опрема за планинарење Mammut ја направи оваа фотосесија за својата нова рекламна кампања. Фотографиите сами по себе им направија добра реклама.

1034

8451479818364624

alps14

bbd82f02c0caf8d3b51e204af598e245

desktop-1411746479

desktop-1411746480

desktop-1411746484

desktop-1411746485

desktop-1411746489

desktop-1411746490

desktop-1411746492

desktop-1411746499

desktop-1411746500

desktop-1411746503

Сподели на Facebook
пати видено