Поновите дигитални фотоапарати имаат опција за фотографирање панорамски фотографии. Резултатите не се секогаш според очекувањата :).

05-motika.com.mk

01-motika.com.mk

02-motika.com.mk

03-motika.com.mk

04-motika.com.mk

06-motika.com.mk

07-motika.com.mk

08-motika.com.mk

09-motika.com.mk

10-motika.com.mk

11-motika.com.mk

12-motika.com.mk

13-motika.com.mk

14-motika.com.mk

15-motika.com.mk

16-motika.com.mk

17-motika.com.mk

18-motika.com.mk

19-motika.com.mk

20-motika.com.mk

21-motika.com.mk

22-motika.com.mk

23-motika.com.mk

24-motika.com.mk

25-motika.com.mk

Сподели на Facebook
пати видено