Авторот на фотографиите во продолжение решил добро да се подготви за претстојниот викенд со пријателите. Го наполнил фрижидерот со пиво, ама една работа заборавил…

podg (1)

Извадил едно пиво од долниот дел и… 🙂

 

podg (2)

Сподели на Facebook
пати видено