Возачот: „Не можеш да ми вадиш оружје!“
Стариот: „Можам, затоа што имам!“

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено