Мажот наоѓа непознат број во телефонот на жена си. Ѕвони и од другата страна крева друг маж.
– Кој си ти?!?
– А ти кој си?
– Јас сум мажот на Марина, ти кој си те прашувам?!?!
– Јас сум доставувач на пица и немаш поим колку ми е преку глава од таквите мажи како тебе!

Сподели на Facebook
пати видено