Мајката Дестини се внела во изработката на костумот на нејзината 11-месечна ќерка, Бени Реа.

Но од видеото можеме да видиме дека и девојчето е воодушевено од нејзиниот костим, ист како оној на Елтон Џон, а за да биде се комплетно бебето има и пијано. Едноставно секој кој ќе го види нејзиниот „настап“ ќе се разнежни.

Сподели на Facebook
пати видено