Кафеавото квадратче во средината на горната страна на коцката има иста боја со портокаловото квадратче во средината на предната страна од коцката.

21_6

Ако не верувате, погледнете ја сликата на втората страна каде што квадратчињата се поврзани со еднобојна лента.

Сподели на Facebook
пати видено