Кинезите уште еднаш докажаа дека чудата се возможни ако имаш визија, ако работиш напорно и ако имаш многу пари. Ова е хотелот Сонгџианг Интерконтинентал, кој е во завршна фаза, а подолу имате и фотографија како изгледаше теренот пред почетокот на градбата во 2012 година.

Сподели на Facebook
пати видено