Финка Белависта е имот кој се протега врз 600 хектари, опфаќајќи пешачки патеки, мостови, куќи на дрво (од кои дел се издаваат за туристи по цена која се движи од 100 до 250 долари за вечер) и прекрасен живот во природа. Основан од брачната двојка Матео и Ерика Хоган, кои со макотрпна работа и стрпливост го граделе својот дом.

Добредојдовте во Финка Белависта

bv01

bv02

bv03

bv04

bv05

bv06

bv07

bv08

bv09

bv10

bv11

bv12

bv13

bv14

bv15

bv16

Сподели на Facebook
пати видено