Оваа снимка на Инстаграм на корисникот Гарет Џонс е последната која ја направил во неговиот живот. Џонс водел опасен живот, качувајќи се на карпи и изведувајќи бејсџампинг насекаде по светот. Дваесет и петгодишниот дипломец на Кембриџ често се натпреварувал во Европа, Асија и Австралија. Гарет бил на прошетка со неговите пријатели и се искачил на безбедносната ограда на ова високо место, и по неколку минути ја изгубил рамнотежата и паднал. Неговото семејство и пријателите го помнат како смела и возбудлива личност.

desktop-1418410791

Сподели на Facebook
пати видено