Новогодишната ноќ обично е настан на голема радост и прослава, во која луѓето се збогуваат со годината и ја поздравуваат новата година со огномети и секаков вид на пиротехнички средства, но никому не му текнало да пушти смрдлива ракета до сега.

Типот ја лансираше на отворено и ги остави сите присутните во радиус од 10 метри во маки и страдања да ја дочекаат новата 2019 година.

Авторот на оваа ракета треба научно да се испитува… ефектот е ист како солзавец.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено