Кога полицијата на руската република Тартастан дошла на лице место не можеле да поверуваат во приказната. Човекот кој дремеше во кооперацијата, требало да оди на копање компири. Колегата кој бил оставен на цедило и сам да ја работи работата, го пронајде со лопатата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено