Сите сакаме миленичиња. Ги сакаме толку многу што трошиме за нив како за уште еден член во семејството. Но кога би живееле во Пакистан и би го виделе миленичето на овој човек како ви доаѓа во пресрет, веднаш би се стрчале во спротивниот правец, врескајќи.

1zmija

2zmija

3zmija

5zmija

6zmija

Сподели на Facebook
пати видено