Влегува мало 7-годишно детенце во продавница, ѝ дава на продавачката банкното од „Монопол“ и ѝ вели:
– Еден плишан тигар, ве молам.
– Дете, овие пари не се вистински.
– А тигарот каков е?!

Сподели на Facebook
пати видено