Во видеото може да се види како професорка од средно училиште во Балтимор се обидува да му објасни нешто на агресивен ученик. Соученичката се обидува да го задржи, но во еден момент тој ја трга и ја удира професорката велејќи ѝ: „Не ми се прави паметна!“.

Според учениците ова бил првиот работен ден на професорката, откако имала операција за отстранување на рак. Од училиштето дале изјава дека се свесни за инцидентот и дека планираат да го решат, но ученикот сѐ уште не е суспендиран.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено