Напуштените е првиот дел од големата приказна за напуштените светови. Овие светови се многу таинствени и луѓето во нив се губат засекогаш. Ваша задача е да ги истражите овие светови, да го пронајдете вашиот брат и да пронајдете начин како да го напуштите овој таинствен свет.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено